Poštovani
 
Želja nam je da ova stranica bude Vaša, da svojim prijedlozima i sugestijama zajednički unaprijedimo saradnju.
 
Rado ćemo prihvatiti sve vaše sugestije, prijedloge, komentare i sl.
 
Pitanja možete dostaviti putem KONTAKT FORME, email-a (Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.) ili Fecebook stranice (https://www.facebook.com/slobih.ba/)
 
 
U nastavku su neka od pitanja i odgovora:
 

L O V S T V O :

 
PITANJE: Kako postati lovac?
ODGOVOR: Detaljna instrukcija kako postati lovac, možete nači na našoj web stranic i to u dijelu LOVSTVO >> Kako postati lovac (link: http://www.slobih.ba/v1/index.php/lovstvo/kako-postati-lovac )
 
 
  
 
 
 

K I N O L O G I J A :
 
PITANJE:  Kako prijaviti leglo?
ODGOVOR: Detaljna instrukcija kako prijaviti leglo, možete nači na našoj web stranic i to u dijelu KINOGLOGIJA >> Kako prijaviti leglo (link: http://www.slobih.ba/v1/index.php/lovstvo/kako-postati-lovac )
 
 
 
 
 

OSTALA PITANJA:
 
U pripremi...
 
 
 
 

KONTAKT INFORMACIJE

 

  

Adresa: Petrakijina 24, 71000 Sarajevo

Telefon / Fax: +387 33 668 209

Žiro račun: 161 00000 1445 0004

E-mail: slobihredakcija@gmail.com

SAVEZ LOVAČKIH ORGANIZACIJA U BOSNI I HERCEGOVINIH

Savez djeluje i radi u kontinuitetu od 1925. godine do danas. Savez lovačkih organizacija djeluje  s ciljem da lovačkim organizacijama obezbjedi i omogući da zajednički i lakše ostvaruju svoja prava i interese na nivou države kao i izvan granica učlanjivanjem u evropske asocijacije. 
Savez je član Međunarodnog savjeta za uzgoj, zaštitu i lov (CIC) i  i Federacija lovačkih asocijacija evropske unije (FACE).