U prostorijama Saveza lovačkih organizacija u BiH održan je sastanak Organizacionog odbora manifestacije "Druženje lovaca Igman 2019". Kako nam je rečeno nakon sastanka za manifestaciju se već odavno spremaju pojedini detalji, a cilj je da se svake godine napreduje u smislu kvaliteta programa, ali i broja učesnika.

- Danas smo dogovorili sitne detalje u vezi sa manifestacijom "Druženje lovaca Igman 2019.", te je dogovoreno da se odmah bacimo na posao. Želimo da ova manifestacija, kao i prethodne, dodatno napreduje. Sama organizacija zahtjeva angažovanje velikog broja ljudi i ništa ne smije biti prepušteno slučaju. Pripremamo i neka iznenađenja i nadamo se da ćemo se 24. augusta družiti u velikom broju, poručeno je iz SLOuBiH-a.

Podsjećamo, druženje lovaca planirano je za pretposljednji vikend augusta 2019. godine i očekuje se dolazak preko 5000 lovaca. U nastavku pogledajte cijeli program.

KONTAKT INFORMACIJE

 

  

Adresa: Petrakijina 24, 71000 Sarajevo

Telefon / Fax: +387 33 668 209

Žiro račun: 161 00000 1445 0004

SAVEZ LOVAČKIH ORGANIZACIJA U BOSNI I HERCEGOVINIH

Savez djeluje i radi u kontinuitetu od 1925. godine do danas. Savez lovačkih organizacija djeluje  s ciljem da lovačkim organizacijama obezbjedi i omogući da zajednički i lakše ostvaruju svoja prava i interese na nivou države kao i izvan granica učlanjivanjem u evropske asocijacije. 
Savez je član Međunarodnog savjeta za uzgoj, zaštitu i lov (CIC) i  i Federacija lovačkih asocijacija evropske unije (FACE).